Θάνατοι λουόμενων σε Βουλιαγμένη, Λούτσα και Τολό

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή όρμου Βουλιαγμένης Αττικής, 79χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Αρτέμιδας Αττικής, 74χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Τολού Αργολίδας, 73χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και ιδιώτες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail