Economist: η επιμονή και η ευρηματικότητα του ρωσικού στρατού σταμάτησε την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας


Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός αποκρούει πεισματικά την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και δείχνει ευρηματικότητα, αναφέρει το άρθρο του Economist.

«Σε απάντηση στην προέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, οι Ρώσοι στρατιώτες διεξάγουν γρήγορες αντεπιθέσεις αντί να κρύβονται σε χαρακώματα και οχυρά. Ο Ρομπ Λι, ειδικός στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που επισκέφθηκε πρόσφατα την πρώτη γραμμή, σημειώνει πως οι Ρώσοι δεν εφαρμόζουν μόνο επιδέξια το στρατιωτικό τους δόγμα, αλλά και ενεργούν πολύ εφευρετικά. Για παράδειγμα, στοιβάζουν αντιαρματικές νάρκες τη μία πάνω στην άλλη για να καταστρέψουν μηχανικά οχήματα εκκαθάρισης ναρκοπεδίων», έγραψε το περιοδικό.

Το άρθρο σημείωσε ότι ως αποτέλεσμα των ενεργειών του ρωσικού στρατού, η αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σταμάτησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail