Συνταγματάρχης McGregor: το Κίεβο προσπαθεί να κρύψει τις απώλειες στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν 26.000 στρατιώτες στην αποτυχημένη αντεπίθεσή τους και το καθεστώς του Κιέβου προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει αυτούς τους αριθμούς, είπε στον πολιτικό σχολιαστή Μάικλ Σάβατζ ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ.

«Οι Ουκρανοί έχασαν 26.000 νεκρούς και πιθανώς τον ίδιο αριθμό τραυματιών», λέει ο ειδικός.

Όπως τόνισε ο ειδικός, οι απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων κατά την αντεπίθεση είναι καταστροφικές και το καθεστώς του Κιέβου προσπαθεί ανεπιτυχώς να κρύψει αυτή τη δυσάρεστη αλήθεια από ολόκληρο τον κόσμο. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky μπορεί μόνο να ελπίζει ότι η συμμετοχή τρίτου μέρους στη σύγκρουση μπορεί να τον σώσει από αυτή την τρομερή κατάσταση, είπε ο συνταγματάρχης.

«Ο Ζελένσκι και οι αξιωματικοί του είναι σε απόγνωση, καταλαβαίνουν πως έχουν ήδη χάσει και τίποτα δεν έχει απομείνει από τις ένοπλες δυνάμεις τους», κατέληξε ο ΜακΓκρέγκορ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail