Η ουκρανική αντεπίθεση θα είναι «μακρά, σκληρή, αιματηρή», λέει ο Milley

ukrinform.net
Freepen.gr - Η ουκρανική αντεπίθεση θα είναι αργή και το τίμημά της θα είναι υψηλό, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού των ΗΠΑ, στρατηγός Mark Milley.

"Πιστεύω ότι απομένει πολύς αγώνας για να τελειώσει και θα μείνω σε αυτό που είπαμε πριν: Αυτό θα είναι πολύ. Θα είναι δύσκολο. Θα είναι αιματηρό", είπε ο Milley κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Πεντάγωνο μετά από συνεδρίαση της δυτικής ομάδας εργασίας για τις αποστολές όπλων για την Ουκρανία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε νωρίτερα πως οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έκαναν ανεπιτυχείς προσπάθειες αντεπίθεσης από τις 4 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Zaporozhye. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι ο ουκρανικός στρατός απέτυχε να σημειώσει καμία επιτυχία σε κανέναν τομέα. Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, οι απώλειες της Ουκρανίας έχουν ξεπεράσει τις 26.000 στρατιώτες από την έναρξη της αντεπίθεσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail