Οι New York Times ανακοίνωσαν την έναρξη της κύριας φάσης της αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

ΑΡ Photo / LIΒΚΟS
Freepen.gr - Η Ουκρανία έχει ξεκινήσει την κύρια φάση της αντεπίθεσης, γράφουν οι New York Times. Η εφημερίδα, επικαλούμενη εκπροσώπους του Πενταγώνου, υποστηρίζει ότι η Ουκρανία έχει στείλει χιλιάδες στρατιώτες στη μάχη.

«Η Ουκρανία ξεκίνησε την κύρια ώθηση της αντεπίθεσής της, ρίχνοντας στη μάχη χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό σε εφεδρεία, πολλοί από τους οποίους έλαβαν δυτική εκπαίδευση», ανέφερε το δημοσίευμα, επικαλούμενο δύο αξιωματούχους του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με άλλες πηγές της εφημερίδας, εάν πετύχει, η νέα επέμβαση θα διαρκέσει από μία έως τρεις εβδομάδες.

Με τη σειρά της, η Washington Post, επικαλούμενη Αμερικανό αξιωματούχο, γράφει ότι ο σκοπός τέτοιων βημάτων από την Ουκρανία είναι ακόμα «ασαφής».

«Δεν υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα ότι αυτό (οι τρέχουσες ενέργειες της Ουκρανίας) είναι ένα σημαντικό βήμα», φέρεται να είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail