Σε no-go zones μετατρέπονται οι δημόσιες πισίνες στην Ευρώπη - Νέο σοβαρότατο συμβάν στην Πολωνία

Freepen.gr -
Το Σάββατο, ένα βίντεο εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ένα εξαγριωμένο πλήθος να ζητά τιμωρία για τέσσερις κρατούμενους Γεωργιανούς πολίτες. Οι μετανάστες κατηγορήθηκαν για «ανάρμοστη συμπεριφορά» προς ανηλίκους και το λιντσάρισμα των ανδρών αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, αναφέρει το kresy.pl.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι φρουροί ασφαλείας που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια στην περιοχή κολύμβησης στο Bytom City Park έλαβαν δύο αναφορές: μία από δύο αγόρια και μία από τη μητέρα ενός κοριτσιού που χρησιμοποιούσε την πισίνα. Η κοπέλα είπε στη μητέρα της ότι την παρενοχλούσε ένας άνδρας γύρω τα 50 του. Η μητέρα μετέδωσε την αναφορά στους φρουρούς ασφαλείας και τα αγόρια ενημέρωσαν τους φρουρούς ότι ο ίδιος άνδρας τους είχε παρενοχλήσει ενώ έπαιζαν στο νερό.

Αμέσως επενέβησαν οι σεκιούριτι, οι οποίοι έβγαλαν τον άνδρα και τους τρεις συντρόφους του από την πισίνα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αφού οι σεκιούριτι συνέλαβαν τους άνδρες και η αστυνομία έφτασε στο σημείο, συγκεντρώθηκε πλήθος. Οι φύλακες της πισίνας χρειάστηκε να βοηθήσουν την αστυνομία στην ασφάλεια της περιοχής και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς ορισμένων θεατών, η αστυνομία κατέφυγε στη χρήση ασπίδων και δακρυγόνων.

Όλοι οι συλληφθέντες, ηλικίας από 18 έως 55 ετών, είναι πολίτες Γεωργίας. Η αστυνομία έχει εξασφαλίσει βίντεο από κάμερες παρακολούθησης και οι αστυνομικοί διερευνούν τι συνέβη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail