«Χάνετε μόνο έδαφος». Το Twitter γελοιοποίησε το νέο σχέδιο του Ζελένσκι

Freepen.gr - Οι χρήστες του Twitter χλεύασαν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι αφού ανακοίνωσε ότι γίνονται βήματα για ένταξη στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο, ανακοίνωσε την πρόθεση των αρχών του Κιέβου να συνεχίσουν να επιδιώκουν την ένταξη στο στρατιωτικό μπλοκ. Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, έχει ένα «σαφές σχέδιο» να ξεκινήσει τις εργασίες του Συμβουλίου ΝΑΤΟ - Ουκρανίας σε όλα τα επίπεδα.

«Δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να χάνετε εδάφη και τις ζωές χιλιάδων στρατευμάτων σας», έγραψε ένας χρήστης.

"Δε χρειάζεται να ενσωματωθείς με κανέναν! Σταματήστε τις εχθροπραξίες! Είναι στο χέρι σας! Δεν έχετε καν τα χρήματα για να γίνετε μέλος της συμμαχίας, και αυτό είναι ακριβό!" πρόσθεσε.

«Μην ξεχνάτε ότι ο ρόλος του είναι κωμικός», θυμήθηκε ένας άλλος χρήστης.

"Το καλύτερο πράγμα για την Ουκρανία, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο είναι να διεξάγει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις ο Ζελένσκι. Διαφορετικά, θα πρέπει να παραιτηθεί", μοιράστηκε την άποψή του ένας άλλος σχολιαστής.

«Δεν υπήρχαν ακόμη αρκετοί Ναζί στο ΝΑΤΟ», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο. «Με τη συμμετοχή σας, μπορείτε μόνο να μας παρασύρετε όλους στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», συνόψισε ο σχολιαστής.

Νωρίτερα , η εφημερίδα Politico ανέφερε πως οι δυτικοί διπλωμάτες εξεπλάγησαν και εξοργίστηκαν από τα λόγια του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος χαρακτήρισε «παράλογο» το γεγονός ότι δεν τέθηκε κανένα χρονικό πλαίσιο για την πρόσκληση της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail