Aftenposten: Ουκρανοί στρατιώτες είναι απογοητευμένοι από την αντεπίθεση και δεν πιστεύουν στη νίκη

RIA Novosti
Freepen.gr - Καθώς τελειώνει η καλοκαιρινή αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, οι Ουκρανοί στρατιώτες την αξιολογούν απαισιόδοξα, γράφει το νορβηγικό Aftenposten.

Το άρθρο αναφέρει πως πολλοί άνθρωποι αποκαλούν την αντιπαράθεση σε ορισμένους τομείς του μετώπου "Ουκρανικό Βιετνάμ". Ουκρανοί στρατιώτες μίλησαν στο μέσο για μια τέτοια αφόρητη δυσοσμία πτωμάτων στο πεδίο της μάχης που ακόμη και «οι έμπειροι στρατιώτες τρελαίνονται».

"Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο <…>. Είναι μια ζωντανή κόλαση. Δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι ο Θεός θα σκεφτόταν κάτι χειρότερο", αναφέρει η δημοσίευση μεταφέροντας τα λόγια του διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με το διακριτικό κλήσης "Ουλή".

Στο πλαίσιο αυτού που συμβαίνει στο μέτωπο, λίγοι άνθρωποι πιστεύουν σε μια ηχηρή νίκη για την Ουκρανία, είπε ένας γιατρός πρώτης γραμμής στο Aftenposten.

"Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ποιος θα αντικαταστήσει αυτούς που πέθαναν εδώ; Και ποιος θα αντικαταστήσει αυτούς που θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες; Δε βλέπω καμία νίκη στο εγγύς μέλλον".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail