Al Binaa: Το σχέδιο του ΝΑΤΟ να νικήσει τη Ρωσία απέτυχε

nato.int
Freepen.gr - Το σχέδιο της Δύσης να επιφέρει στρατηγική ήττα στη Ρωσία απέτυχε, υποστηρίζει ο αρθρογράφος του Al Binaa, Muhammad Sadeq al-Husseini.

"Το συμπέρασμα <...> είναι ότι ο αποικιακός άξονας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ έχει αρχίσει να πλησιάζει στην αναγνώριση της πραγματικότητας του ουκρανικού Μαϊντάν και της διεθνούς στρατηγικής ισορροπίας δυνάμεων. Ειδικά υπό το φως της αποκάλυψης της στρατιωτικής του ανικανότητας και της αδυναμίας της στρατιωτικής του βιομηχανίας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία, καθώς και στην Κίνα, κάτι που έχει επανειλημμένα διατυπωθεί στην Ουάσιγκτον», αναφέρει ο συγγραφέας.

Πρόσθεσε επίσης πως αυτές οι «νέες αμερικανικές τάσεις» δείχνουν μια στρατιωτική απώλεια για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, θα ξεπεράσει όλες τις ήττες που έχουν προκληθεί στις παγκόσμιες αυτοκρατορίες από την εποχή της ύπαρξης του κράτους των εποίκων στη Βόρεια Αμερική μέχρι σήμερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail