Πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου: Η APU λιώνει ως αποτέλεσμα της αντεπίθεσης

ΑΡ Photo / Ιryna Rybakοva
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός λιώνει ως αποτέλεσμα της «αντεπίθεσής» του και το ΝΑΤΟ δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τη Ρωσική Ομοσπονδία εάν παρέμβει στην κατάσταση, δήλωσε ο πρώην ανώτερος σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ.

«Νομίζω ότι θα δούμε πώς αυτός ο στρατός, στον οποίο ξοδέψαμε τόσα χρήματα, θα λιώσει με την πάροδο του χρόνου», είπε ο ΜακΓκρέγκορ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον.

Σύμφωνα με τον ΜακΓκρέγκορ, οι Ουκρανοί μαχητές παραδίδονται κατά τη διάρκεια των ενεργειών τους λόγω του μεγάλου αριθμού τραυματιών. Οι διοικητές είναι πρόθυμοι να χαρίσουν τη ζωή τους και καταθέτουν τα όπλα γνωρίζοντας ότι μπορούν να περιμένουν πως θα τους μεταχειριστούν με αξιοπρέπεια οι ρωσικές δυνάμεις, είπε ο ΜακΓκρέγκορ. «Γνωρίζουν ότι δεν θα τους φέρουν άσχημα και πως στο μέλλον μπορεί να τους ανταλλάξουν με Ρώσους αιχμαλώτους», είπε.

Τόνισε ότι αυτό δεν αναφέρεται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail