Το σχέδιο της Δύσης να ακυρώσει τη Ρωσία δεν οδηγεί πουθενά — Πούτιν

Freepen.gr - Η πολιτική του καθεστώτος του Κιέβου και των δυτικών χειριστών του, που επιδιώκουν να καταστρέψουν οτιδήποτε σχετίζεται με τη Ρωσία, δεν έχει μέλλον, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης, αναφέρει το πρακτορείο tass.com.

Αναφερόμενος στην ενσωμάτωση των νέων περιοχών της Ρωσίας στη ρωσική κουλτούρα, ο Πούτιν επεσήμανε: «Αυστηρά μιλώντας, οι κάτοικοι αυτών των νέων περιοχών δεν εγκατέλειψαν ποτέ αυτόν τον χώρο, καθώς αγαπούν τη μητρική τους γλώσσα και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μεγάλη λογοτεχνική κληρονομιά της Ρωσίας. Ξέρω ότι αγαπούν τα έργα των επιφανών συμπατριωτών μας».

"Και αυτό συμβαίνει παρά τις προσπάθειες των σημερινών ουκρανικών αρχών να απαγορεύσουν τα ρωσικά κλασικά και σύγχρονα βιβλία, να τα αφαιρέσουν από τα καταστήματα και τις βιβλιοθήκες και, επιπλέον, να τα εξαφανίσουν. Τόσο αυτοί όσο και οι δυτικοί χειριστές τους ονειρεύονται να το κάνουν αυτό σε όλους ή σε όλους όσους σκέφτονται, μιλάνε ή διαβάζουν στα ρωσικά», δήλωσε ο πρόεδρος.

Κατά τη γνώμη του, «μια τέτοια πολιτική ποτέ δεν είχε και δε θα έχει μέλλον».

«Και ο λαός απάντησε ξεκάθαρα», είπε ο πρόεδρος, υπενθυμίζοντας πώς οι άνθρωποι από τις τέσσερις περιοχές είχαν ψηφίσει για την ένταξη στη Ρωσία.

"Τα ρωσικά εδάφη του Ντονμπάς και της Νοβοροσίγια από αμνημονεύτων χρόνων έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους, έχουν επιστρέψει στο μαντρί. Τα ανοικοδομούμε βήμα-βήμα, εγκαθιδρύοντας ειρηνική ζωή στα απελευθερωμένα εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών τομέων", είπε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail