Γερουσιαστής Κοβιτίδη: Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά εξοπλίζοντας την Ουκρανία


Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες μείωσαν σημαντικά το στρατιωτικό τους οπλοστάσιο, εξοπλίζοντας την Ουκρανία για 18 μήνες και αποδυναμώθηκαν, δήλωσε στο RIA Novosti η γερουσιαστής της Κριμαίας Όλγα Κοβιτίδη.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να χαμηλώσουν τον τόνο τους και να είναι πιο συγκρατημένες στις δηλώσεις τους. Παρέχοντας στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία για 18 μήνες, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά. Εξοπλίζοντας το Κίεβο, η Ουάσιγκτον μείωσε σημαντικά το οπλοστάσιό της", είπε η γερουσιαστής.

Η Κοβιτίδη σημείωσε ότι εξαιτίας αυτού στις Ηνωμένες Πολιτείες, «η έλλειψη πυρομαχικών είναι σαφώς αισθητή, υπάρχει επίσης πρόβλημα με την ταχεία αναπλήρωση των προμηθειών σε περίπτωση οποιασδήποτε απροσδόκητης ένοπλης σύγκρουσης [..] Έτσι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν πλέον κατηγορηματικά να τσακωθούν με οποιονδήποτε, είναι απλώς επικίνδυνο», κατέληξε ο βουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail