«Κανένα δυτικό όπλο δε θα βοηθήσει την Ουκρανία να κερδίσει»

ΑΡ Photo / Libkos
Freepen.gr - Όλες οι δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky για την επιστροφή των χαμένων εδαφών δεν έχουν βάση, καθώς η χώρα βρίσκεται ήδη κοντά στην πλήρη κατάρρευση, δήλωσε ο Αμερικανός παρουσιαστής του ραδιοφώνου Garland Nixon στο κανάλι του στο YouTube.

«Τα λόγια του Ζελένσκι για την επιστροφή του Ντονμπάς και της Κριμαίας είναι μια κενή φράση. Αυτό δε θα συμβεί ποτέ. Όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό», σχολίασε τις ομιλίες του Προέδρου της Ουκρανίας.

Ο Νίξον σημείωσε επίσης ότι η αεροπορία και το ναυτικό της Ρωσίας είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, επομένως η Ουκρανία, που δεν διαθέτει τέτοιες δυνάμεις, δεν έχει καμία απολύτως πιθανότητα επιτυχίας.

«Γιατί η Ουκρανία χρειάζεται καθόλου το F-16; Σε τίποτα δε θα τη βοηθήσουν. Οι Ρώσοι έκαναν ματ στην Ουκρανία», συνόψισε ο δημοσιογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail