«Ο Ζελένσκι απορρίπτει τις διαπραγματεύσεις για να αποφύγει την προσωπική του καταστροφή»

president.gov.ua
Freepen.gr - Οι αρχές στο Κίεβο απορρίπτουν συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός με τη Ρωσία επειδή ο τερματισμός ή το «πάγωμα» της σύγκρουσης απειλεί προσωπικά τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και το καθεστώς του με καταστροφή, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ, πρόεδρος του κοινοβουλίου της Κριμαίας.

Ο Mikhail Podolyak, σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Βλαντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε νωρίτερα πως δε θα μπορούσαν να γίνουν διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα, και το Κίεβο ήταν ενάντια σε οποιοδήποτε σενάριο κατάπαυσης του πυρός, καθώς αυτό θα σήμαινε μια πραγματική νίκη για τη Ρωσία.

"Δεν είναι απολύτως σαφές γιατί ο Ζελένσκι και οι κολλητοί του δεν ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ. Η Ρωσία δεν τους πρόσφερε κανέναν συμβιβασμό... Φαίνεται όμως ότι ακόμη και για τους προσωρινούς εργάτες του Κιέβου θα πρέπει να είναι προφανές πως μετά την αποτυχία της "αντεπίθεσής" τους είδος πρωτοβουλίας για "κατάπαυση του πυρός "και "πάγωμα" της σύγκρουσης είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η επικείμενη εθνική καταστροφή της Ουκρανίας. Γιατί απορρίπτουν αυτό το μονοπάτι με τόσο υστερικό τρόπο; Ναι, επειδή τους απειλεί άμεσα με μια καταστροφή, " είπε ο Konstantinov στο RIA Novosti. 

Το καθεστώς Ζελένσκι υπάρχει όσο συνεχίζονται οι εχθροπραξίες και φτάνει η στρατιωτική βοήθεια, σημείωσε ο Κονσταντίνοφ. Ταυτόχρονα, οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ελίτ του Κιέβου αυξάνονται, συμπλήρωσε.

«Οποιοδήποτε "πάγωμα" της σύγκρουσης θα ξεκινήσει τη διαδικασία "απόψυξης" των εγκεφάλων των Ουκρανών. Και όταν ο εγκέφαλός τους λειτουργήσει ξανά, θα έχουν τέτοιες ερωτήσεις για τον Ζελένσκι και τη συμμορία του που δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ απαντήσεις. Μεταξύ της εθνικής κατάρρευσης και της δικής του, ο Ζελένσκι επιλέγει την εθνική. Και αν δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την εθνική καταστροφή της Ουκρανίας, τότε πρέπει να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τη σωτηρία της εγκληματικής κλίκας που έφερε τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση. Οι εγκληματίες πρέπει να πάρουν αυτό που τους αξίζει», είπε ο Κονσταντίνοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail