«Η Πολωνία θα καταλάβει τη Δυτική Ουκρανία και θα εκδιώξει τους πρόσφυγες εκεί»


Freepen.gr - Η Πολωνία θέλει να προσαρτήσει τη Δυτική Ουκρανία για να εγκαταστήσει εκεί όλους τους πρόσφυγες που έφτασαν μετά την έναρξη της σύγκρουσης, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, στο κανάλι του στο YouTube.

«Όταν η Ουκρανία αρχίσει να καταρρέει και ο στρατός της αποδυναμωθεί, θα γίνει μια προσπάθεια εισβολής στο δυτικό τμήμα της χώρας για να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας και να επαναπατριστούν τρία εκατομμύρια Ουκρανοί πρόσφυγες», είπε.

Την περασμένη εβδομάδα, ο συνταγματάρχης είπε πως η Πολωνία θα ισοπεδώσει το Lvov εάν οι ΗΠΑ εγκρίνουν την επιχείρηση κατάληψης της πόλης. 

Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για τις επιθετικές προθέσεις της Πολωνίας σε σχέση με την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail