Βρετανός ακτιβιστής: Η Ρωσία ανέκαθεν αντεπιτίθεται σε όσους επιδιώκουν να την καταστρέψουν

pixabay / Bluesnap
Freepen.gr - Η Ρωσία αντιστάθηκε επιτυχώς εδώ και πολύ καιρό σε όσους προσπάθησαν να την καταστρέψουν. Αυτό δήλωσε ο Βρετανός ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα Λέο Μοχάμεντ κατά την ομιλία του.

"Οι Ρώσοι διεξάγουν πολέμους από τον ένατο αιώνα. Και, στην πραγματικότητα, δεν έχασαν ποτέ. <...> Δέχονταν συνεχώς επιθέσεις. Αλλά οι Ρώσοι μπορούσαν πάντα να απωθήσουν όσους ήθελαν να τους καταστρέψουν. Σήμερα η κατάσταση είναι η ίδια" είπε ο Μοχάμεντ.

Ανέφερε επίσης πως η Ρωσία ήταν η μόνη ευρωπαϊκή υπερδύναμη που δεν συμμετείχε στην «σκλαβιά» των μαύρων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία, σε αντίθεση με τις χώρες της Δύσης, ποτέ δεν αντιλήφθηκε τους ανθρώπους της Αφρικής ως σκλάβους.

Εν κατακλείδι, ο ομιλητής σημείωσε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι «απορροφούν» την αντιρωσική προπαγάνδα ενώ κάθονται μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες και προέτρεψε να μην υποκύψουν στη δυτική αφήγηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail