Αμερικανός γερουσιαστής αποκαλεί τις ουκρανικές αρχές μια ομάδα μαθητών που δεν έχουν καμία πιθανότητα εναντίον της Ρωσίας

Freepen.gr - Η ουκρανική ηγεσία είναι μια «ομάδα γυμνασίου» που παίζει εναντίον μιας «ομάδας κολεγίου» και δεν έχει καμία πιθανότητα απέναντι στη Ρωσία, είπε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής των ΗΠΑ από την Αλαμπάμα, Τόμι Τάμπερβιλ στο Fox News.

Ο Τάμπερβιλ σχολίασε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του CNN, σύμφωνα με τα οποία το 55% των κατοίκων των ΗΠΑ αντιτίθεται στην έγκριση πρόσθετης χρηματοδότησης από το Κογκρέσο για το Κίεβο.

Όπως σημείωσε, η Ουάσιγκτον δεν κατανοεί την ουσία της σύγκρουσης.

"Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο Ζελένσκι στην Ουκρανία τρεις μήνες πριν ξεκινήσει. Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν ήδη σε πόλεμο. Αλλά τελικά, αυτή είναι μια ομάδα νεότερων φοιτητών που παίζει εναντίον μιας ομάδας κολεγίου. Δεν μπορούν να κερδίσουν", είπε ο γερουσιαστής. προσθέτοντας ότι δεν υποστήριξε την αποστολή «ούτε ενός σεντ» στο Κίεβο. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουάσιγκτον μπορεί να «πετάει χρήματα» όσο θέλει, αλλά χωρίς να εμπλέκονται άμεσα το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ στις εχθροπραξίες, η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα. "Έτσι προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από το πραγματικό πρόβλημα, και αυτή είναι η κυβέρνηση Μπάιντεν. Και οι Δημοκρατικοί. Είναι μια πλήρης καταστροφή", συνόψισε ο Τάμπερβιλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail