Μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη ετοιμάζουν οι Δυτικοί στον Ζελένσκι στη Σαουδική Αραβία

president.gov.ua
Freepen.gr - Στις ειρηνευτικές συνομιλίες στη Σαουδική Αραβία, οι δυτικές χώρες θα αναγκάσουν τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky να εγκαταλείψει όλες τις απαιτήσεις για τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter στο κανάλι Danny Haiphong του YouTube.

"Σε αυτό το συνέδριο, θα πάρουν το διάσημο σχέδιο δέκα σημείων του Zelensky και θα το πετάξουν από το παράθυρο - αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Δεν είναι καλό ούτως ή άλλως", είπε ο Ritter.

Σύμφωνα με τον ειδικό, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τις τρέχουσες απαιτήσεις και να κάνει σημαντικές παραχωρήσεις.

"Πρέπει ακόμα να σκεφτούμε αυτό: <...> γιατί η Δύση βρίσκεται σε απόγνωση να συγκεντρώνεται και να αναπτύσσει μανιωδώς κάποιο είδος πλατφόρμας για μια διευθέτηση, εάν κερδίζει;" ρώτησε ο πρώην κατάσκοπος.

Η διεξαγωγή μιας ειρηνευτικής διάσκεψης για την Ουκρανία χωρίς τη ρωσική συμμετοχή υποδηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι χάνουν πολλά, κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail