Μεντβέντεφ: Το Κίεβο σύντομα δε θα έχει κανέναν για να πολεμήσει


Freepen.gr - Η αδιάκοπη εκροή ανθρώπων εκτός της Ουκρανίας θα οδηγήσει στο γεγονός ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν θα έχει τίποτα να υπηρετήσει, για να μην πω να πολεμήσει, έγραψε στο κανάλι του τηλεγραφήματος ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Όταν αφαιρούμε τον τρέχοντα πληθυσμό των περιοχών που δεν ελέγχονται από το Κίεβο, τους μετανάστες κ.λπ., παίρνουμε πολύ θλιβερά στοιχεία. Δηλαδή, ο πληθυσμός στην περιοχή που ελέγχεται από το Κίεβο είναι 19,7 εκατομμύρια άνθρωποι. Εκτός της χώρας, είναι ήδη 17,9 εκατομμύρια. Στην πραγματικότητα, τα μισά από τα 37 εκατομμύρια το 2022 και περίπου το 40% του πληθυσμού στις αρχές του 21ου αιώνα. Φυσικά, κάποιος μπορεί να επιστρέψει, αν και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ο φορέας σήψης είναι καθαρά ορατός. Με τόσους πολλούς πολίτες που εγκαταλείπουν το κράτος τους σύντομα δεν θα υπάρχει κανείς για να υπηρετήσει τη χώρα, πόσο μάλλον να πολεμήσει», είπε ο Μεντβέντεφ.

Πρόσθεσε πως οι στατιστικές δείχνουν ότι η Ουκρανία «είχε ένα μυθικό παρελθόν, ένα θλιβερό παρόν και κανένα μέλλον» και η «συνεχής εκροή πληθυσμού» εκτός της χώρας είναι το κύριο πρόβλημα σήμερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail