Ιερός πόλεμος στην Αυστρία: Μια σειρά ανησυχητικών γεγονότων

David Bauer/Wikimedia Commons
Δύο νεαροί μουσουλμάνοι που ζουν στην Αυστρία ομολόγησαν πρόσφατα ότι θα ήθελαν να «σκοτώσουν χριστιανούς» και να «αποκαταστήσουν το χαλιφάτο».

Raymond Ibrahim - gatestoneinstitute.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Τα αγόρια, ηλικίας 15 και 16 ετών, δικάστηκαν στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Leoben στις 16 Ιουλίου 2023. Είχαν κάνει σχέδια να σφαγιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια επίθεσης στο γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσε ο 15χρονος, στο Bruck an der Mur, όπου ζούσαν και οι δύο.

Όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο, τα αγόρια —που έχουν και οι δύο ιστορικό βίας και εγκληματικότητας— παραδέχτηκαν ότι «Θέλαμε να πυροβολήσουμε όλους τους Χριστιανούς της τάξης!» Ερωτηθείς πώς θα απαντούσαν αν είχε παρέμβει η αστυνομία, απάντησαν , «Θα είχαμε παραδοθεί» — προσθέτοντας ότι «ο Αλλάχ θα τους είχε συγχωρήσει» στη φυλακή, αφού «η δολοφονία των Χριστιανών μας οδηγεί στον παράδεισο».

Αναλογιζόμενο τους δύο επίδοξους μαζικούς δολοφόνους, ένα άρθρο σημειώνει:

«Φαίνονται εντελώς δυσδιάκριτοι—ένας 16χρονος μαθητευόμενος στην αυτοκινητοβιομηχανία και ο 15χρονος φίλος του από το Μπρουκ. Αλλά κάτι σκοτεινό βρισκόταν στα κεφάλια τους. Αν και γεννήθηκαν στην Αυστρία και ενσωματώθηκαν στην κοινωνία, έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί σοβαρά. Στόχος τους: να κάνουν την Αυστρία χαλιφάτο. Για αυτό δέχτηκαν επίσης να περπατήσουν πάνω σε πτώματα... Όλοι οι Χριστιανοί πρέπει να σκοτωθούν»

Οι αρχές έμαθαν για πρώτη φορά τα σχέδιά τους αφού άρχισαν να ζητούν υλικό σχετικό με την τρομοκρατία για ριζοσπαστικές ομάδες συνομιλίας.

Το δικαστήριο τους καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκιση —αν και πιθανότατα θα εκτίσουν μόνο οκτώ μήνες. (Η μέγιστη ποινή για τους ανήλικους είναι πέντε χρόνια). Το δικαστήριο διέταξε επίσης να υποβληθούν σε «κατάρτιση κατά της επίθεσης και ένα πρόγραμμα αποριζοσπαστικοποίησης» -- το οποίο, δυστυχώς, έχει επανειλημμένα αποδειχθεί αναποτελεσματικό.

«Παρεμπιπτόντως, ο 15χρονος έβαλε φωτιά στο κλειστό Πανεπιστήμιο Εκπαίδευσης στο Μπρουκ το Μάιο του 2022», καταλήγει το δημοσίευμα.

Το όλο περιστατικό είναι μια υπενθύμιση ότι η Αυστρία φαίνεται να κάθεται πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα. Παρόλο που οι αρχές κατάφεραν να αποτρέψουν αυτό που θα μπορούσε να ήταν μια τραγική σφαγή μαθητών -όπως απέτρεψαν μια προηγούμενη το 2020- η εχθρότητα των μουσουλμάνων στην Αυστρία συνεχίζει να αυξάνεται, υποδηλώνοντας πως μπορεί να είναι μόνο θέμα χρόνου πριν μια σοβαρή τρομοκρατική επίθεση ή χειρότερα κατακλύσει εκείνο το έθνος.

Ήδη από το 2017, ένα άρθρο, «Οι Αυστριακοί που ζουν με φόβο καθώς βίαιες συμμορίες μεταναστών πραγματοποιούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ επιθέσεις στη Βιέννη», ανέφερε ότι:

Οι σeξουαλικές επιθέσεις που πραγματοποιούνται από αιτούντες άσυλο έχουν γίνει σοβαρό πρόβλημα στην Αυστρία, με αύξηση 133 τοις εκατό στις σeξουαλικές επιθέσεις μεταναστών τον περασμένο χρόνο από τότε που ξέσπασε η μεταναστευτική κρίση. Οι πισίνες και άλλοι δημόσιοι χώροι έχουν γίνει μερικές από τις πιο διαδεδομένες περιοχές για επιθέσεις».

Όπως και σε άλλα ευρωπαϊκά έθνη, τα σeξουαλικά εγκλήματα —συμπεριλαμβανομένων κατά νεαρών αγοριών— έχουν εκτοξευθεί στην Αυστρία. Σύμφωνα με ένα στοιχείο , «Σχεδόν μια μέρα δεν περνάει χωρίς αναφορές για σeξουαλικές επιθέσεις» από μετανάστες. Σε ένα περιστατικό, ένας 17χρονος μουσουλμάνος αιτών άσυλο βίασε μια γιαγιά, ηλικίας 72 ετών, αφού τον βοήθησε να βγει από ένα κανάλι, και το θύμα φέρεται να έχει χάσει τώρα τη «θέλησή του για ζωή».

Η αστυνομία προφανώς δεν ανταποκρίθηκε - ουσιαστικά κατηγορώντας τα θύματα. Αφού μια 20χρονη Αυστριακή γυναίκα που περίμενε σε μια στάση λεωφορείου στη Βιέννη δέχθηκε επίθεση, ξυλοκοπήθηκε και ληστεύτηκε από τέσσερις μουσουλμάνους άνδρες — συμπεριλαμβανομένου ενός που «άρχισε [βάζοντας] τα χέρια του μέσα από τα μαλλιά μου και κατέστησε σαφές ότι στα πολιτιστικό του υπόβαθρο δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ξανθές γυναίκες» — η αστυνομία απάντησε λέγοντας στο θύμα να βάψει τα μαλλιά της:

"Στην αρχή φοβόμουν, αλλά τώρα είμαι πιο θυμωμένη από οτιδήποτε άλλο. Μετά την επίθεση μου είπαν πως οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνες στους δρόμους μετά τις 8 το βράδυ. Και μου έδωσαν και άλλες συμβουλές, λέγοντάς μου ότι πρέπει να βάψω τα μαλλιά σκούρα και επίσης να μην ντύνομαι με τόσο προκλητικό τρόπο. Έμμεσα αυτό σημαίνει πως έφταιγα εν μέρει για αυτό που μου συνέβη. Αυτό είναι μια τεράστια προσβολή"

Μαζί με τη γενική μουσουλμανική εγκληματικότητα στην Αυστρία φαίνεται να είναι, δυστυχώς, ένα ιδεολογικά κατευθυνόμενο μίσος για τους «άπιστους» και ιδιαίτερα τους Χριστιανούς και τους Εβραίους . Όπως, παραπάνω, τα δύο αγόρια δικάστηκαν για την επιθυμία τους να «σκοτώσουν Χριστιανούς» και «να πάνε στον παράδεισο», έτσι έχουν υπάρξει πολλές άλλες περιπτώσεις άλλων Μουσουλμάνων που εξέφρασαν την εχθρότητά τους για την ιστορική πίστη της Αυστρίας:

  • Νοέμβριος 2020 : Μια μουσουλμανική τρομοκρατική επίθεση με στόχο μια ομάδα νεολαίας καθολικών αποτράπηκε την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "[Ο] δολοφόνος ήθελε να προκαλέσει λουτρό αίματος της καθολικής νεολαίας... κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς προσευχής στη Βιέννη. Ο ισλαμιστής απέτυχε, ωστόσο, λόγω μιας πόρτας που κλειδώθηκε από ένα χρονόμετρο... 17 παιδιά και νέοι που ανήκαν σε μια καθολική νεανική ομάδα γλίτωσαν από μια καταστροφή παρά τρίχα!».
  • Δεκέμβριος 2016 : Ένας 22χρονος μουσουλμάνος αιτών άσυλο από το Αφγανιστάν μαχαίρωσε με μαχαίρι μια 50χρονη χριστιανή επειδή διάβαζε από τη Βίβλο. Ο άνδρας "είχε προσβληθεί από το γεγονός πως η γυναίκα είχε προσκληθεί από χριστιανούς κατοίκους του ακινήτου για να συζητήσουν τη Βίβλο. Όταν έμαθε τι έκανε, εισέβαλε στην κουζίνα όπου στεκόταν η γυναίκα και προσπάθησε να βυθίσει το μαχαίρι στο πάνω μέρος του σώματός της».
  • Απρίλιος 2022: Ένας Μουσουλμάνος κυνήγησε, χτύπησε και κλώτσησε έναν Χριστιανό επειδή μοίραζε Βίβλους στους δρόμους της Βιέννης-Μάιντλινγκ.
  • Μάιος 2017: Αυτός που περιγράφεται ως «μετανάστης με μελαχρινό δέρμα» βιντεοσκοπήθηκε από έναν περαστικό να πετάει πράγματα και να χτυπά τον μεγάλο σταυρό μπροστά από την ενορία του St. Marein με ένα μακρύ κοντάρι και να προκαλεί γενική ζημιά αξίας 15.000 ευρώ στην ιδιοκτησία.
  • Μάρτιος 2014: Αφού φέρεται να άκουσε μουσουλμανικά άσματα, ένας άνδρας βανδάλισε εκκλησίες και βεβήλωσε τέσσερις από αυτές αναποδογυρίζοντας ή καταστρέφοντας αγάλματα, σταυρούς και βωμούς.
  • Οκτώβριος 2020: Ένας μουσουλμανικός όχλος αποτελούμενος από περίπου 50 άτομα ξεσηκώθηκε γύρω από το βαφτιστήρι και εξομολογητές μέσα σε μια εκκλησία στη Βιέννη, ενώ φώναζαν "Αλλάχ Ακμπάρ!" ["Ο Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος!"]
  • Απρίλιος 2020: Πάνω από το σιδηροδρομικό σταθμό Traisen-Markt, οι επιβάτες παρατήρησαν γκράφιτι που έγραφαν — «Οι Χριστιανοί πρέπει να πεθάνουν» και «Αλλάχου Άκμπαρ» — που «προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή».
  • Ιανουάριος 2021: Περίπου 40 μουσουλμάνοι μετανάστες ξεσήκωσαν και έκαψαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Favoriten. Μόλις ήρθε να σβήσει τη φωτιά, η πυροσβεστική άκουσε έναν από τους μετανάστες να φωνάζει: "Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έχει θέση σε μια μουσουλμανική συνοικία", ενώ το μανιασμένο πλήθος πέταξε τους αξιωματούχους της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης βλήματα κκραυγάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ!"

Μια γρήγορη αναζήτηση εντοπίζει άλλα πρόσφατα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου του αποκεφαλισμού των αγαλμάτων του Ιησού και της Μαρίας σε έναν αγαπημένο βιεννέζικο κήπο προσευχής τον Ιούλιο του 2023.

Πιθανώς το πιο σημαντικό είναι πως όλη αυτή η εχθρότητα και η βία λαμβάνουν χώρα σε ένα πλαίσιο όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται στην Αυστρία — σε σημείο που υπάρχουν τώρα περισσότεροι μουσουλμάνοι μαθητές παρά καθολικοί στα σχολεία των αυστριακών πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Βιέννης και του Λιντς.

Από το 2021, οι μουσουλμάνοι φέρεται να αντιστοιχούσαν στο 8,3% του πληθυσμού της Αυστρίας. Σύμφωνα με μια έκθεση του PEW του 2017 , μέχρι το 2050, οι μουσουλμάνοι μπορεί να αντιστοιχούν στο 19,9% του πληθυσμού της Αυστρίας.

Η σημασία αυτών των αριθμών επιδεινώνεται από το γεγονός ότι οι μουσουλμάνοι φαίνεται να μην αφομοιώνονται και τόσο καλά στην Αυστρία, ιδιαίτερα η δεύτερη γενιά. Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse:

"Οι γονείς τους ήρθαν στην Αυστρία για να εργαστούν ως ειδικευμένοι εργαζόμενοι. Η δεύτερη γενιά δεν έχει κανένα προσόν και οι ανειδίκευτοι εργάτες δε χρειάζονται πλέον στην αγορά εργασίας. Σε αντίθεση με τους γονείς τους, δε μιλούν ούτε γερμανικά ούτε τη μητρική τους γλώσσα πολύ καλά. Και, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, επιτυγχάνουν χαμηλότερες επιδόσεις στο σχολείο από εκείνους που γεννήθηκαν εκτός Αυστρίας. Επιπλέον, δεν υπάρχουν αρκετά «πρότυπα», επιτυχημένοι μετανάστες που είναι παρόντες στη δημόσια σφαίρα.

...

«Τι μπορούν να κάνουν οι πολιτικοί για να καταστήσουν δυνατή την καλύτερη ενσωμάτωση;

"Υπάρχουν πολλές προτάσεις από ειδικούς. Ένα παράδειγμα ζητά από τα παιδιά να ενσωματωθούν νωρίς, μόλις μπουν στο νηπιαγωγείο. Στο μέλλον, οι μετανάστες θα πρέπει να επιλέγονται όχι σύμφωνα με τις οικογενειακές τους σχέσεις, αλλά σύμφωνα με τα εργασιακά τους προσόντα".

Το Μάιο του 2023, μια έκθεση διαπίστωσε πως τα τζαμιά στην Αυστρία δίδασκαν ενεργά τους μουσουλμάνους νέους να μη γίνονται φίλοι με γηγενείς Αυστριακούς ή άλλους μη μουσουλμάνους. Ενώ ορισμένοι πολιτικοί - όπως ο Manfred Haimbuchner του συντηρητικού Κόμματος Ελευθερίας της Αυστρίας - εξέφρασαν το σοκ και αγανάκτησή τους για αυτή τη διδασκαλία, που είναι στην πραγματικότητα ένα κυρίαρχο μουσουλμανικό δόγμα. Σύμφωνα με το Κοράνι 3:28:

«Αυτοί που πιστεύουν δεν πρέπει να παίρνουν τους άπιστους ως φίλους τους σε σχέση με αυτούς που πιστεύουν — και όποιος το κάνει αυτό δεν πρέπει να έχει [προσδοκίες] από τον Θεό— εκτός και αν προστατεύσετε τον εαυτό σας [taqaa , από taqiyya ] εναντίον τους"

Το Κοράνι 5:51 είναι ακόμη πιο σαφές και κατονομάζει:

"Ω πιστοί, μην έχετε τους Εβραίους και τους Χριστιανούς για συμμάχους σας. Είναι σύμμαχοι ο ένας του άλλου· και όποιος τους κάνει φίλους του είναι σίγουρα ένας από αυτούς"

Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, ότι ο μικροσκοπικός εβραϊκός πληθυσμός της Αυστρίας δέχεται επίσης επίθεση — το 1981, μουσουλμάνοι τρομοκράτες εισέβαλαν και άνοιξαν πυρ σε μια συναγωγή της Βιέννης, σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας 18.

Πιο πρόσφατα, το 2021, σύμφωνα με την Deutsche Welle, «τα αντισημιτικά εγκλήματα σημείωσαν ρεκόρ στην Αυστρία».

Ιστορικά, το 1683, εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι τζιχαντιστές, με επικεφαλής τους Οθωμανούς Τούρκους, περικύκλωσαν και πολιόρκησαν τη Βιέννη. Υπήρχε λόγος που επέλεξαν αυτή την πόλη. Για αιώνες, ήταν η πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας - η οποία ήταν από καιρό, «Υπερασπιστής της Πίστης», ο κύριος εχθρός της ισλαμικής τζιχάντ. Την τελευταία στιγμή, οι Ευρωπαίοι νίκησαν τους Μουσουλμάνους και έσπασαν την πολιορκία, σώζοντας έτσι όχι μόνο τη Βιέννη αλλά όλη την Ευρώπη.

Προφανώς, πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Σήμερα, οι μουσουλμάνοι, στο όνομα της «πολυπολιτισμικότητας», κάνουν τέτοιες επιδρομές στην Αυστρία και σε ολόκληρη την Ευρώπη, που οι πρόγονοί τους δε θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν πως ήταν δυνατές. Αλλά αυτό μπορεί να είναι λιγότερο αντανάκλαση του Ισλάμ – το οποίο είναι σήμερα πολύ πιο αδύναμο από ό,τι στην οθωμανική ακμή του, αν και προφανώς εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στις καρδιές των οπαδών του – και περισσότερο μια αντανάκλαση μιας Ευρώπης που πεθαίνει γρήγορα, όντας λιγότερο θρησκευτική.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail