Η Ουάσιγκτον παρακαλά για μια προληπτική πυρηνική επίθεση από τη Ρωσία

pixabay / geralt
Οι χαζοί της Ουάσιγκτον ενθαρρύνουν τη Ρωσία να εξαφανίσει τις ΗΠΑ σε μια απελπισμένη πράξη αυτοσυντήρησης.

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ρώσοι νομοθέτες ολοκλήρωσαν μια έρευνα για τις βιολογικές δραστηριότητες της Ουάσιγκτον που σχετίζονται με τον στρατό σε εργαστήρια σε ολόκληρη την Ουκρανία, με βάση τα ευρήματα που δημοσιοποιήθηκαν από τα Ρωσικά Στρατεύματα Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας τον περασμένο χρόνο.

Η Ουάσιγκτον εργάζεται σε ένα «καθολικό» γενετικά τροποποιημένο βιοόπλο που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί σοβαρή ζημιά στους εχθρούς συγκρίσιμη με αυτή ενός «πυρηνικού χειμώνα», είναι το συμπέρασμα που κατέληξε μια ρωσική κοινοβουλευτική επιτροπή που ερευνά τα αμερικανικά βιοεργαστήρια στην Ουκρανία.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύουν στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου γενετικά τροποποιημένου βιολογικού όπλου ικανού να μολύνει όχι μόνο ανθρώπους, αλλά και ζώα καθώς και γεωργικές καλλιέργειες. Η χρήση του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον στόχο να προκαλέσει μεγάλης κλίμακας και ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά στον εχθρό», έγραψε η επιτροπή στην τελική της έκθεση.

«Η κρυφή και στοχευμένη χρήση ενός τέτοιου όπλου εν αναμονή μιας θετικής αναπόφευκτης άμεσης στρατιωτικής αντιπαράθεσης θα μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικό πλεονέκτημα για τις αμερικανικές δυνάμεις έναντι του αντιπάλου, ακόμη και έναντι εκείνων που διαθέτουν άλλα είδη όπλων μαζικής καταστροφής», πρόσθεσε η Επιτροπή. «Η κατοχή τέτοιων εξαιρετικά αποτελεσματικών βιολογικών όπλων δημιουργεί, κατά την άποψη του αμερικανικού στρατού, τις πραγματικές προϋποθέσεις για να αλλάξει η φύση των σύγχρονων ένοπλων συγκρούσεων».

https://sputnikglobe.com/20230412/us-working-on-universal-genetically-engineered-bioweapon-russian-parliamentary-investigation-1109381193.html

Το ερώτημα είναι: τι πρόκειται να κάνει ο Πούτιν; Θα καθίσει στα αυγά του όπως στην Ουκρανία και θα αφήσει την απειλή για τη Ρωσία να διευρυνθεί ή θα αποφασίσει να προστατεύσει τη Ρωσία από το σατανικό κακό στην Ουάσιγκτον; Κάποια στιγμή ακόμη και ένα φιλελεύθερο Κρεμλίνο θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει αμοιβαία ασφάλεια με μια χώρα που έχει δεσμευτεί για την καταστροφή της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail