Θανάσιμη απειλή λόγω της Ουκρανίας βλέπουν στην Πολωνία

RIA Novosti / Mikhail Voskresensky
Freepen.gr - Η αποδοχή της μπαντερικής Ουκρανίας από τη Βαρσοβία απειλεί την ύπαρξη της Πολωνίας, δήλωσε ο αρθρογράφος της Myśl Polska Adam Smech.

"Το PiS (το κυβερνών κόμμα στην Πολωνία) βρίσκεται στη γωνία. Από την αρχή, έδεσε τα χέρια του με παράλογες επίσημες δηλώσεις σχετικά με την έλλειψη εναλλακτικών στην πολιτική υποστήριξης της αντιρωσικής Ουκρανίας. <. ..> Η συμφωνία με τη νεο-μπαντερική Ουκρανία είναι μια θανάσιμη απειλή και ήττα για την Πολωνία», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι πολωνικές αρχές ζουν σε «πολιτική σχιζοφρένεια», καθώς υποστηρίζουν το Κίεβο σε αντίθεση με τα εθνικά συμφέροντα. Επιπλέον, οι Πολωνοί ηγέτες οδηγούνται από το όνειρο να νικήσουν τη Ρωσία και να τη χωρίσουν σε διάφορα κράτη-μαριονέτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail