«Το αποτέλεσμα της διακυβέρνησης του Ζελένσκι ήταν η κατεστραμμένη Ουκρανία»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky κατέστρεψε τη χώρα με τις κοντόφθαλμες πολιτικές του, δήλωσε στο blog του στο YouTube ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma.

"Η Ουκρανία έχει γίνει μια ερειπωμένη χώρα. Έχει ήδη χάσει τουλάχιστον τα δύο τρίτα του εθνικού της οικονομικού συγκροτήματος. Ολόκληρες πόλεις έχουν καταστραφεί στην Ουκρανία, έχει εξορυχθεί για δεκαετίες, είναι η πιο εξορυσσόμενη χώρα στον κόσμο. Η Ουκρανία έχασε το μεταλλουργικό συγκρότημα και τον ενεργειακό της τομέα και τώρα, χάρη στον Ζελένσκι και τους «Υπηρέτες του Λαού», <…> έχασε τον πόρο εξαγωγής σιτηρών. Η Οδησσός καταστράφηκε, θαλάσσια και ποτάμια λιμάνια στον Δούναβη καταστράφηκαν", αναφέρει ο Soskin.

Όπως σημείωσε, το σιτάρι θα συσσωρευτεί τώρα στη χώρα και θα σαπίσει καθώς η Μαύρη Θάλασσα είναι αποκλεισμένη. Λόγω της ανικανότητας του αρχηγού του κράτους, τα σιτηρά δεν μπορούν να εξαχθούν μέσω χερσαίων οδών προς την Ευρώπη, διευκρίνισε ο Soskin.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail