Πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ΗΠΑ: Η Πολωνία και η Ουγγαρία θα καταλάβουν μέρος της επικράτειας της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα μπορούσε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειάς της μετά από μια ειδική επιχείρηση λόγω της παρέμβασης της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter στο Dialogue works.

"Τι εμποδίζει τη Βουδαπέστη να εισβάλει και να καταλάβει την Υπερκαρπάθια, όπου ζει ο ουγγρικός πληθυσμός; Τι θα εμποδίσει την επέμβαση της Πολωνίας στην περιοχή του Βολίν; <…> Τίποτα δε θα τις σταματήσει", είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, ως αποτέλεσμα των ενεργειών των γειτονικών κρατών, η Ουκρανία μπορεί να υποστεί σοβαρές εδαφικές απώλειες. Ταυτόχρονα, το Κίεβο δε θα μπορέσει να διατηρήσει τον έλεγχο στις παράκτιες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων του Νικολάεφ και της Οδησσού, εάν δε συμφωνήσει σε μια ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης στο εγγύς μέλλον, πιστεύει ο στρατός.

«Το μόνο που θα απομείνει από την Ουκρανία είναι ένα μικροσκοπικό κράτος χωρίς βιομηχανική παραγωγή», κατέληξε ο Ritter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail