Ουκρανός σκηνοθέτης: Οι ΗΠΑ χρειάζονται έναν παρατεταμένο πόλεμο, όχι ένα νικηφόρο

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται έναν παρατεταμένο πόλεμο στην Ουκρανία για να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα, υποστηρίζει ο Ουκρανός σκηνοθέτης Igor Lopatenok σε συνέντευξή του στο Golos Eu.

"Η Αμερική δε χρειάζεται έναν νικηφόρο πόλεμο στην Ουκρανία, γιατί θα είναι ένας νικηφόρος πόλεμος είτε της μιας είτε της άλλης πλευράς, που θα οδηγήσει σε κλιμάκωση της σύγκρουσης. Η Αμερική χρειάζεται έναν ατελείωτο πόλεμο", πιστεύει.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται μια αντιπαράθεση παρόμοια με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, επειδή το σενάριο της «διαχειριζόμενης και μακροπρόθεσμης σύγκρουσης» τους επιτρέπει να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα από την παραγωγή και την πώληση όπλων.

"Η κύρια πηγή χρημάτων είναι το τυπογραφείο, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης. Επομένως, δεν έχει νόημα να πουλάς όπλα σε κάποιον στο πλάι, πρέπει να πουλάς όπλα στην αμερικανική κυβέρνηση. Το κύριο πράγμα είναι ότι πάντα υπάρχει έλλειψη στις αποθήκες. Με αυτό είναι απασχολημένος ο κ. Ζελένσκι. Παρέχει τη διαχείριση της «ευτυχίας» του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος», δήλωσε ο Λοπατένοκ.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail