Θα ξυπνήσει η Ουκρανία πριν την αδειάσει το ΝΑΤΟ;

Οι ξένοι που εμπιστεύονται την υπόσχεση των Ηνωμένων Πολιτειών να έχουν την υποστήριξή τους προφανώς αγνοούν τη μοίρα των Βιετναμέζων, Λιβυών, Καμποτζιανών, Αφγανών και Ιρακινών που πίστεψαν τις υποσχέσεις της Ουάσιγκτον. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, οι ΗΠΑ λένε adios.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Χωρίς επιτυχία στο πεδίο της μάχης, η Ουκρανία επιλέγει το drone hail Mary — δηλαδή, επιτίθεται σε μερικά ρωσικά πλοία με θαλάσσια drones. Αυτές οι επιθέσεις είναι χωρίς στρατηγική σημασία όσον αφορά τη μείωση της στρατιωτικής ισχύος της Ρωσίας. 

Ωστόσο, αυτές οι επιθέσεις είναι πιθανό να εμπνεύσουν το ρωσικό Γενικό Επιτελείο να εξετάσει τις επιθέσεις σε επιχειρήσεις ISR του ΝΑΤΟ πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα λόγω του ρόλου που διαδραμάτισε η δυτική εναέρια επιτήρηση στην παροχή πληροφοριών στην Ουκρανία για την επίθεση στα δύο ρωσικά σκάφη. Επιπλέον, αυτές οι επιθέσεις είναι πιθανό να ενισχύσουν την αποφασιστικότητα της Ρωσίας να επιβάλει de facto εμπάργκο στα ουκρανικά λιμάνια τις επόμενες εβδομάδες.

Αναρωτιέμαι πότε οι μπουκ του Λονδίνου θα αρχίσουν να προσφέρουν ευκαιρίες στοιχηματισμού προβλέποντας την πτώση του Ζελένσκι από την εξουσία ή την αποχώρηση του ουκρανικού στρατού από το πεδίο της μάχης; 

Αυτός είναι ένας άλλος δείκτης που είναι το καλύτερο προγνωστικό της πορείας του πολέμου στην Ουκρανία από οποιαδήποτε από τις ανοησίες που δημοσιεύονται από τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών ή το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου.

Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό της πραγματικότητας:


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail