Γερμανία: Σύριος κατηγορείται για επίθεση σε γυναίκα, η οποία έχει υποβληθεί σε επέμβαση ακρωτηριασμού ποδιού

pixabay / vitalworks
Freepen.gr - Ένας Σύριος δικάζεται για σeξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες ασθενείς μέσα στην Πανεπιστημιακή Κλινική Eppendorf (UKE) στη Γερμανία, με μια από τις γυναίκες να φέρεται πως της επιτέθηκε αφού είχε μόλις ακρωτηριαστεί το πόδι της.

Όπως γράφει το REMIX, o Σύριος, 43χρονος Zakwan A., εμφανίστηκε στο περιφερειακό δικαστήριο στο Hamburg-Mitte, όπου ξεκίνησε η δίκη του την Τρίτη. Ο μετανάστης εργαζόταν σε υπηρεσίες εστίασης, αλλά η αστυνομία λέει ότι στόχευσε δύο γυναίκες, η μία ηλικίας 52 ετών και η άλλη 53, οι οποίες νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο.

Η 52χρονη Υβόννη Ρ. κατέθεσε πως η εγχείρησή της πήγε καλά, αλλά στη συνέχεια, όταν δεν μπορούσε να κινηθεί, είπε ότι ο Ζακβάν Α. ήρθε στο κρεβάτι της και την κακοποίησε.

«Ήμουν παράλυτη. Δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί ήμουν τόσο σοκαρισμένη», είπε.

Είπε πως όταν προσπάθησε να τη φιλήσει, το μόνο που κατάφερε ήταν να γυρίσει το κεφάλι της στο πλάι. Εκείνη την ώρα, γλίστρησε το χέρι του ανάμεσα στους δεμένους μηρούς της.

Είπε ότι μέχρι σήμερα νιώθει τα χέρια του κατηγορουμένου στο σώμα της. Η Yvonne R. είχε υποστεί το τραύμα της σeξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν νεότερη και το ξεπεράστηκε ψυχολογικά με χρόνια θεραπείας. Ως αποτέλεσμα, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει σε κανέναν αμέσως μετά το περιστατικό, με τις νοσοκόμες να πιστεύουν ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό αρχικά.

«Ο πελάτης μου αρχικά υπερασπίστηκε τον εαυτό του σιωπηλά», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Σύριου. Ουσιαστικά η δίκη στηρίζεται στις μαρτυρικές καταθέσεις των δύο γυναικών.

Η Yvonne R. είπε πως το περιστατικό ήταν τόσο σοκαριστικό, που εξακολουθεί να υποφέρει από διαταραχές ομιλίας και σπάνια φεύγει από το διαμέρισμά της επειδή ζει σε κατάσταση φόβου.

«Μόλις είχα ξαναφτιάξει τη ζωή μου και τώρα είμαι εντελώς πίσω», είπε.

Η άλλη ασθενής, η Ulrike H., η οποία σύμφωνα με την αστυνομία δέχθηκε σeξουαλική επίθεση όταν πρόσφατα ακρωτηριάστηκε το πόδι της, έχει προγραμματιστεί να καταθέσει εναντίον του Σύριου την επόμενη εβδομάδα.

Η Yvonne R. είχε γράψει στην Ulrike H. για το τι της είχε συμβεί στο WhatsApp και η Yvonne R. είπε ότι η γυναίκα άρχισε να κλαίει.

«Άρχισε να κλαίει και είπε: «Αν ήμουν πιο γενναία, θα το γλίτωνες αυτό». Προφανώς, η Ulrike H. κακοποιήθηκε επίσης από τον ίδιο άνδρα, αλλά δεν είπε τίποτα γι' αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail