Ο Μεντβέντεφ πεπεισμένος ότι η Ρωσία θα νικήσει τους εχθρούς και θα κάνει ειρήνη με τους δικούς της όρους

Ekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία είναι αρκετά δυνατή για να επιτύχει όλους τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής της επιχείρησης παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει μια σχεδόν άμεση αντιπαράθεση με όλο το ΝΑΤΟ, έγραψε στο Telegram ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ .

Έκανε παραλληλισμούς μεταξύ της τρέχουσας σύγκρουσης και των εξελίξεων που έλαβαν χώρα στη Νότια Οσετία τον Αύγουστο του 2008.

"Όλο το σύστημα του ΝΑΤΟ πολεμά σχεδόν ανοιχτά εναντίον μας. Είμαστε αρκετά δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Όπως τον Αύγουστο του 2008, οι εχθροί μας θα νικηθούν και η Ρωσία θα εξασφαλίσει την ειρήνη με τους δικούς της όρους. Νίκη θα είναι δικό μας!» είπε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Ρωσίας το 2008-2012.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail