«Τις επόμενες εβδομάδες, η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα εξαντληθεί πλήρως»

AP Photo / LIBKOS
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός μάχεται «εντυπωσιακά», τις επόμενες εβδομάδες η αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απλώς θα ξεμείνει από ατμό, δήλωσε ο πρώην οικονομολόγος του ΔΝΤ και πρώην στρατηγικός αναλυτής της Τράπεζας της Αμερικής Ντέιβιντ Γου στο podcast του RT Going Underground.

"Οι Ρώσοι τώρα πολεμούν με όπλα που δεν είχαν πριν από 18 μήνες, γιατί πριν από 18 μήνες δεν υπήρχαν. Και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό για μένα", παραδέχτηκε.

Ο Γου υποστήριξε πως «τις επόμενες εβδομάδες» η ουκρανική αντεπίθεση «θα συνεχίσει ουσιαστικά την πορεία της». «Οι Ρώσοι πραγματικά με εντυπωσίασαν ξανά…», είπε ο αναλυτής, ο οποίος το 2013 ονομάστηκε ένας από τους 12 «πιο έξυπνους ανθρώπους στη Wall Street» από το Business Insider.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ρώσικος στρατός μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και μαθαίνει συνεχώς, ενώ η τεχνολογική ανάπτυξη μοιάζει κυριολεκτικά με μια «επανάσταση» που συμβαίνει κάθε λίγους μήνες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail