Το αφεντικό της Βάγκνερ ανακοινώνει σημαντική κίνηση "για να κάνει τη Ρωσία μεγαλύτερη"

Freepen.gr - Η ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner συνεχίζει να στρατολογεί και εργάζεται σκληρά "για να κάνει τη Ρωσία ακόμη μεγαλύτερη", δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Evgeny Prigozhin, σε νέο μήνυμα μέσω βίντεο. Πρόσθεσε ότι ο Βάγκνερ επιδιώκει επίσης να βοηθήσει την Αφρική να γίνει "ακόμα πιο ελεύθερη”.

Το σύντομο βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο τη Δευτέρα και προφανώς γυρίστηκε στην Αφρική. Το αφεντικό του PMC ήταν οπλισμένο και ντυμένο με στρατιωτική ενδυμασία ενώ στεκόταν σε ένα τοπίο σαν Σαβάνα, με πολλούς ένοπλους άνδρες και φορτηγά όπλων ορατά στο βάθος.

"Η ομάδα Βάγκνερ διεξάγει δραστηριότητες αναγνώρισης και αναζήτησης. Κάνοντας τη Ρωσία ακόμα μεγαλύτερη σε όλες τις ηπείρους! Και την Αφρική ακόμα πιο ελεύθερη. Δικαιοσύνη και ευτυχία για όλους τους αφρικανικούς λαούς", δήλωσε ο Πριγκόζιν, προσθέτοντας πως η ομάδα έχει καταδιώξει "το ISIS, την Αλ Κάιντα και άλλους ληστές”.

Η Wagner προσλαμβάνει "πραγματικούς ήρωες", δήλωσε ο προϊστάμενος της PMC, ισχυριζόμενος ότι συνεχίζει " να εκπληρώνει τα καθήκοντα που ανατέθηκαν και στα οποία δώσαμε μια υπόσχεση που θα μπορούσαμε να χειριστούμε". Ο πριγκόζιν δεν εξήγησε την ιδιαίτερη φύση αυτών των καθηκόντων, ή τους ανθρώπους που τα είχαν θέσει. Επίσης, δεν ήταν αμέσως σαφές πότε ή πού είχε καταγραφεί το βιντεομήνυμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail