Πολωνοί τουρίστες αιφνιδιάστηκαν όταν απροσδόκητα κατέληξαν στη «Μικρή Ρωσία»

pixabay / bjphuket
Freepen.gr - Οι Πολωνοί τουρίστες παραπονιούνται για τον μεγάλο αριθμό Ρώσων που έρχονται στην Ταϊλάνδη για διακοπές, γράφει η Wirtualna Polska.

Σύμφωνα με τη WP, ο αριθμός των Ρώσων που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από χίλια τοις εκατό φέτος. Τα στοιχεία για την «έκρηξη» επιβεβαιώνονται από το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού του Βασιλείου. Το νησί Πουκέτ είναι δημοφιλές μεταξύ των Ρώσων , για το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πολωνοί τουρίστες διαμαρτύρονται στα κοινωνικά δίκτυα.

«Πήγαινε γύρω για τρία μίλια. Μοιάζει με τη "μικρή Ρωσία", όχι με την Ταϊλάνδη», αναφέρει ένα σχόλιο στο δημοσίευμα. «Πήγαινε στο Πουκέτ και θα νιώσεις σαν να είσαι στη Μόσχα», διαμαρτυρήθηκε ένας άλλος.

Μια ταξιδιώτης από την Πολωνία ονόματι Άννα, η οποία επισκέπτεται τακτικά τη Νοτιοανατολική Ασία, παραπονέθηκε επίσης στη WP για τους «δυνατούς και χαρούμενους» Ρώσους. Επιπλέον, εξοργίστηκε με τις επιγραφές στο Πουκέτ στα κυριλλικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail