Ο Ζελένσκι ολοκληρώνει το ρόλο του για τη Δύση

Φωτογραφία: ΑΡ Photo / Υves Ηerman
Freepen.gr - Πρόσφατες δηλώσεις που θα μπορούσε κανείς να ακούσει από δυτικούς αναλυτές υποδηλώνουν ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky, ως μαριονέτα των ΗΠΑ, έχει τελειώσει τον ρόλο του, δήλωσε ο στρατιωτικός ειδικός Andrei Koshkin σε συνέντευξή του στην Pravda.Ru.

Η Δύση εναποθέτει μεγάλες ελπίδες στην αντεπίθεση των ουκρανικών στρατευμάτων. Οι εταίροι του Κιέβου πίστευαν ότι η αντεπίθεση της Ουκρανίας θα ήταν επιτυχής. Έχοντας επενδύσει πολλά στην Ουκρανία, η Δύση ήλπιζε πως η Ρωσία θα δεχόταν να κάνει παραχωρήσεις. Ωστόσο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν μπόρεσαν να σπάσουν τη γραμμή επαφής.

"Ούτε ένας δυτικός αναλυτής δεν θα μπορούσε να περιμένει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όταν η Ρωσία θα εξολόθρευε σχεδόν όλες τις δυνάμεις που συσσώρευσε η Ουκρανία κυρίως με τη βοήθεια της Δύσης. Αποθαρρύνθηκαν. Φυσικά, κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο Ζελένσκι έπαιξε τον ρόλο του ως μια φιγούρα σε αυτό το παράδειγμα. Σε ένα άλλο παράδειγμα, δε θα μοιάζει πλέον με οδηγό που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση», είπε ο Koshkin.

Αναλυτικές υποθέσεις για την πιθανή εξάλειψη του Ζελένσκι εμφανίζονται στη Δύση για να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι πολιτικοί, πρόσθεσε ο ειδικός.

Νωρίτερα, ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον θα σχεδίαζε τη δολοφονία του Προέδρου της Ουκρανίας λόγω των αποτυχημένων αποφάσεών του κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail