Bloomberg: Ο Μπάιντεν μπορεί να ωθήσει την Ουκρανία σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

Φωτογραφία: Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden.Φωτογράφος: Ramsay De Give/Bloomberg
Freepen.gr -
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπορεί να προσπαθήσει να ωθήσει το Κίεβο σε διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα καθώς οδεύουμε προς τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε το Bloomberg επικαλούμενο αρκετούς Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ένας από αυτούς τόνισε πως θα ήταν όλο και πιο δύσκολο για τους Ευρωπαίους να πείσουν την Ουάσιγκτον ότι η Ουκρανία ήταν ένα αμερικανικό πρόβλημα, καθώς η αντεπίθεση της Ουκρανίας ήταν εξαιρετικά αργή και περίπλοκη.

"Οι ΗΠΑ θα ενδιαφέρονται όλο και λιγότερο για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία και θα είναι όλο και πιο δύσκολο για τους Ευρωπαίους να πείσουν τους Αμερικανούς πως η Ουκρανία είναι ένα αμερικανικό πρόβλημα", δήλωσε η Samantha de Bendern, συνεργάτης στο Βασιλικό Ινστιτούτο διεθνών υποθέσεων είπε.

Το ΝΑΤΟ έχει ξεμείνει από αισιοδοξία και πολλά μέλη της συμμαχίας είναι πολύ δύσπιστα σχετικά με την αποστολή όπλων στο Κίεβο, επειδή η ρωσική άμυνα έχει αποδειχθεί αποτελεσματική και οι ελπίδες για επιτυχία της αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχουν αποτύχει, ανέφερε η δημοσίευση. .
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail