Business Insider: Η Ρωσία εξουδετέρωσε την επιρροή των πυραύλων Storm Shadow

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ρωσία κατάφερε να προσαρμοστεί στους πυραύλους Storm Shadow που χρησιμοποιεί η Ουκρανία, γράφει ο αρθρογράφος του Business Insider Μάικλ Πεκ.

Με καταθλιπτική κανονικότητα, ένα νέο θαυματουργό όπλο διαφημίζεται ως game changer για την Ουκρανία, αλλά η λάμψη του εξασθενεί καθώς η Ρωσία προσαρμόζεται σε αυτό.

Σύμφωνα με τον ειδικό σε εξοπλισμούς Michael Kofman, τα λόγια του οποίου παρατίθενται από το δημοσίευμα, η εξουδετέρωση της επίδρασης των βρετανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς συνδέεται με την προσαρμογή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη λειτουργία του HIMARS MLRS «μέσω της χρήσης ηλεκτρονικού πολέμου και η κίνηση των υλικοτεχνικών εγκαταστάσεων και των αρχηγείων πέρα ​​από την εμβέλεια των κατευθυνόμενων πυραύλων».

Το υλικό σημειώνει πως από την έναρξη της χρήσης των πυραύλων Storm Shadow από την Ουκρανία από τα μέσα Μαΐου, δεν έχουν καταγραφεί «σημαντικά χτυπήματα» στις ρωσικές δυνάμεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail