Πρώην πράκτορας της CIA έβαλε τα γέλια με τη δήλωση Μπάιντεν για την «ήττα» της Ρωσίας

AP Photo / Manuel Balce Ceneta
Freepen.gr - Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρέι ΜακΓκόβερν γέλασε όταν ο παρουσιαστής του YouTube του Judging Freedom, Andrew Napolitano θυμήθηκε τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την «ήττα» της Ρωσίας στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, ο σύμβουλος ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν, δήλωσε πως η Ουάσιγκτον δε θα προβλέψει την έκβαση των εχθροπραξιών στην ανατολικοευρωπαϊκή χώρα, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνει. Ο Ναπολιτάνο έδειξε αυτό το απόσπασμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

"Δεν υπάρχουν προβλέψεις, Τζέικ; Το αφεντικό σου είπε πως ο Πούτιν είναι "χαμένος" στον πόλεμο και το είπε πολλές, πολλές φορές. Ε: Δεν ξέρει το δεξί τι κάνει το αριστερό χέρι ή το δεξί χέρι, σε αυτήν την περίπτωση ο Τζέικ Σάλιβαν, κατάλαβε, τι πραγματικά συμβαίνει και αντιμετώπισε την πραγματικότητα;» ρώτησε ο οικοδεσπότης.

Ο συνταξιούχος αξιωματικός της CIA ΜακΓκόβερν γέλασε και υπενθύμισε ότι τις ίδιες δηλώσεις έκαναν ο επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Μπιλ Μπερνς, και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail