Πρώην πράκτορας της CIA: Οι Ενοπλες Δυνάμεις θα ξεσηκωθούν εναντίον του Ζελένσκι λόγω αποτυχίας στο μέτωπο

ΑΡ Photo / Federico Gambarini
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός μπορεί σύντομα να ξεσηκωθεί εναντίον του προέδρου Volodymyr Zelensky λόγω αποτυχιών στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson στο κανάλι Dialogue works στο YouTube.

«Πιστεύω ότι η σύγκρουση του Ζελένσκι με τον στρατό θα κλιμακωθεί σύντομα», είπε.

Σύμφωνα με τον Johnson, στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δημιουργείται δυσαρέσκεια λόγω της έλλειψης προόδου στο θέατρο των επιχειρήσεων. Η απόπειρα αντεπίθεσης δεν ήταν επιτυχής, και η στρατιωτική ηγεσία θα κατηγορήσει τις αρχές, εξήγησε.

"Όλα ξεκινούν με τους πολιτικούς να κατηγορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις για όλα και οι στρατιωτικοί να κατηγορούν την ηγεσία της χώρας. Μην ξεχνάτε ότι οι πρώτοι έχουν όπλα, ενώ οι δεύτεροι όχι", πρόσθεσε ο αξιωματικός.

Επίσης σημείωσε πως όσο  ο Ζελένσκι παραμένει στην εξουσία, η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι απίθανο να πλησιάσει σε διευθέτηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail