Νέα επίθεση της Ουκρανίας με drone στη Μόσχα

Γραφείο Τύπου του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας/TASS
Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις εναέριας άμυνας κατέστρεψαν ένα ουκρανικό επιθετικό drone που στόχευε εγκαταστάσεις στη ρωσική πρωτεύουσα και στην περιοχή της Μόσχας, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε δημοσιογράφους το Σάββατο, προσθέτοντας ότι το UAV καταρρίφθηκε πάνω από την Istra.

«Στις 26 Αυγούστου, περίπου στις 03:00 π.μ. ώρα Μόσχας, η απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης του καθεστώτος του Κιέβου σε εγκαταστάσεις στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας με τη χρήση ενός UAV απετράπη στην περιφέρεια Istra στην περιοχή της Μόσχας», ανέφερε το υπουργείο.

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν δήλωσε νωρίτερα την ημέρα ότι οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν ένα επιθετικό drone που πετούσε προς την κατεύθυνση της ρωσικής πρωτεύουσας.

"Οι δυνάμεις αεράμυνας κατέστρεψαν ένα drone τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή Ίστρα καθώς πλησίαζε τη Μόσχα. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές, σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές", έγραψε ο Σομπιάνιν στο κανάλι του στο Telegram.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail