Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν κρησφύγετα του ISIS στην Κεντρική Συρία

Freepen.gr - Στις 24 Αυγούστου, μια σειρά ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στόχευσε το κρησφύγετο των πυρήνων του ISIS στην κεντρική περιοχή της Συρίας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η ομάδα παρακολούθησης που εδρεύει στο Λονδίνο είπε ότι τρία μαχητικά βομβαρδιστικά και ένα drone από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν τις αεροπορικές επιδρομές, οι οποίες έπληξαν πολλά κρησφύγετα κοντά στο αντλιοστάσιο T2 στην έρημο του Deir Ezzor και στο όρος al-Bishri κατά μήκος των διοικητικών συνόρων μεταξύ της Ράκα και της Ντέιρ Εζόρ.

Οι αεροπορικές επιδρομές ήρθαν μετά το τέλος μιας ευρείας κλίμακας επιχείρησης χτενίσματος που διεξήχθη από την 17η και 18η μεραρχία του Συριακού Αραβικού Στρατού με υποστήριξη από τις μονάδες πυροβολικού της 11ης Μεραρχίας και μαχητές της Παλαιστινιακής Ταξιαρχίας al-Quds.

Η επιχείρηση κάλυψε μια μεγάλη έκταση της ερήμου της κεντρικής περιοχής, γνωστή ως al-Badiya, από το αντλιοστάσιο T2 στο Deir Ezzor μέχρι το αντλιοστάσιο T3 στη Χομς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail