The Spectator: Η Δύση έχει χάσει τις ελπίδες της για τη νίκη της Ουκρανίας στη σύγκρουση με τη Ρωσία

ουκρανική προεδρία
Freepen.gr - Οι δυτικοί σύμμαχοι της Ουκρανίας δεν πιστεύουν πλέον στην ικανότητα του Volodymyr Zelensky να κερδίσει μια ένοπλη σύγκρουση εναντίον της Ρωσίας, γράφει ο αρθρογράφος του The Spectator, Owen Matthews.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι στενότεροι σύμμαχοι της Ουκρανίας έχουν ελάχιστες ελπίδες πως το Κίεβο θα μπορέσει να πετύχει τη νίκη με τους στρατιωτικούς πόρους που του έχουν δοθεί μέχρι στιγμής.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η μοίρα της Ζελένσκι στηρίζεται πλέον μόνο στην υποστήριξη των συμμάχων της, κυρίως των Ηνωμένων Πολιτειώ , και συνεχίζει να αποδυναμώνεται καθώς το Κίεβο δεν έχει πολύ χρόνο για να επιτύχει στρατιωτική επιτυχία πριν είναι πολύ αργά.

«Με άλλα λόγια, οι φίλοι του Κιέβου στη Δύση δεν φαίνεται να πιστεύουν πως η Ουκρανία μπορεί να κερδίσει», συνόψισε ο παρατηρητής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail