Αν παραδέχονται ανοιχτά ότι έχουν ανακτήσει «μη ανθρώπινα» σώματα από UFO, τι έχουν σχεδιάσει στη συνέχεια;

pixabay / Peter-Lomas
Καταλαβαίνω σίγουρα ότι αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο πολλοί άνθρωποι δε θέλουν να μιλήσουν. Αν πραγματικά υπάρχουν «μη ανθρώπινα» πλάσματα που πετούν στους ουρανούς από πάνω μας, αυτό είναι πραγματικά μεγάλο θέμα. Ποιες είναι οι προθέσεις τους; Είναι εχθρικοί; Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρκετά προβλήματα χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούν τέτοια πράγματα. Για πολύ καιρό, η κυβέρνηση των ΗΠΑ εργάστηκε εξαιρετικά σκληρά για να καταστείλει τις νόμιμες πληροφορίες σχετικά με το φαινόμενο των UFO, αλλά τώρα υπήρξε μια δραματική ανατροπή. Κάθε είδους εξαιρετικά συγκλονιστικά πράγματα αποκαλύπτονται στο κοινό κατά τη διάρκεια ακροάσεων στο Κογκρέσο, και αυτό είναι κάτι που δε θα επιτρεπόταν ποτέ στα παλιά χρόνια.

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Γιατί λοιπόν συμβαίνει αυτό;

Προσπαθούν να μας προετοιμάσουν για κάτι;

Καθώς γράφω αυτό, η πολυαναμενόμενη μαρτυρία από τον πρώην αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Είχε δώσει στο παρελθόν συνεντεύξεις σε μερικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά όταν κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου ήταν υπό όρκο.

Έτσι, αν δεν έλεγε την αλήθεια, θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει φυλακή.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Grusch έριξε τη μια βόμβα μετά την άλλη:

Κατέθεσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει πολλά σκάφη εξωγήινων και τα λείψανα του πληρώματος τους. Πως οι κυβερνητικοί εργολάβοι έχουν κάνει «κατάχρηση» χρημάτων για να χρηματοδοτήσουν αυτά τα συνεχιζόμενα προγράμματα και ότι έχουν γίνει προσπάθειες να φιμωθούν όσοι εμφανίστηκαν, που μπορεί να περιλάμβαναν ακόμη και φόνο. Επιπλέον, ο Grusch είπε πως οι ΗΠΑ εργάζονται για να αναστρέψει την εξωγήινη τεχνολογία και ότι οι άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διαδικασία απόπειρας να το κάνουν. Είπε ότι είχε μια λίστα μαρτύρων, τόσο συνεργάσιμων όσο και εχθρικών, για μελλοντικές ακροάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν πρόσθετες απαντήσεις μέσω λογαριασμών από πρώτο χέρι.

Ουάου.

Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από αυτόν τον κατάλογο μαρτύρων.

Γιατί ο αμερικανικός λαός αξίζει την αλήθεια.

Για πολλούς, το πιο ενδιαφέρον μέρος της κατάθεσης του Γκρους ήρθε κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής απόψεων με την αντιπρόσωπο των ΗΠΑ Νάνσι Μέις:

MACE : Εντάξει. Λέτε ότι η κυβέρνηση έχει στην κατοχή της δυνητικά μη ανθρώπινα διαστημόπλοια. Με βάση την εμπειρία σας και τις εκτενείς συζητήσεις με ειδικούς. Πιστεύετε πως η κυβέρνησή μας έχει έρθει σε επαφή με ευφυείς εξωγήινους;

ΓΚΡΟΥΣΣ : Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να συζητήσω σε δημόσιο χώρο.

MACE : Εντάξει, και δεν μπορώ να ρωτήσω πότε νομίζετε ότι συνέβη αυτό. Εάν πιστεύετε πως έχουμε συντρίψει σκάφος όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουμε τα πτώματα των πιλότων που οδηγούσαν αυτό το σκάφος;

ΓΚΡΟΥΣΣ : Όπως έχω δηλώσει δημόσια ήδη στη συνέντευξή μου στο NewsNation, η Biologics ήρθε με μερικές από αυτές τις ανακτήσεις. Ναι.

MACE : Ήταν, υποθέτω, ανθρώπινα ή μη ανθρώπινα βιολογικά;

ΓΚΡΟΥΣΣ : Μη ανθρώπινα. Και αυτή ήταν η αξιολόγηση των ανθρώπων με άμεση γνώση του προγράμματος με τους οποίους μίλησα και είναι ακόμα στο πρόγραμμα.

MACE : Και αυτό ήταν τεκμηριωμένο στοιχείο, ως βίντεο, φωτογραφίες, αυτόπτης μάρτυρας; Πώς θα καθοριζόταν αυτό;

ΓΚΡΟΥΣΣ : Η συγκεκριμένη τεκμηρίωση για την οποία θα έπρεπε να σας μιλήσω σε ένα SCIF.

MACE : Εντάξει. Έτσι και μπορεί να μπορέσετε ή να μην μπορέσετε να απαντήσετε στην τελευταία μου ερώτηση και ίσως μπούμε σε ένα σκιφ στο επόμενο.

Έτσι ο Grusch ισχυρίζεται ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει αυτήν τη στιγμή στην κατοχή μη ανθρώπινων διαστημικών σκαφών που έχουν ανακτηθεί.

Και λέει επίσης ότι «μη ανθρώπινα» βιολογικά ανακαλύφθηκαν με τουλάχιστον μερικά από αυτά τα σκάφη.

Εάν αυτό είναι πραγματικά αλήθεια, τα μέλη του Κογκρέσου πρέπει να το δουν πολύ σκληρά.

Στην πραγματικότητα, αν ήμουν μέλος του Κογκρέσου, θα ήμουν απολύτως έξαλλος που η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών το κρατούσε μυστικό από τους νομοθέτες για τόσο καιρό.

Την ίδια μέρα, δύο πιλότοι μαχητικών κατέθεσαν επίσης στο Κογκρέσο για τις εμπειρίες τους με πολύ παράξενα UFO ενώ ήταν στον αέρα:

Η υποεπιτροπή Εποπτείας της Βουλής για την Εθνική Ασφάλεια, τα Σύνορα και τις Εξωτερικές Υποθέσεις άκουσε πρόσθετες καταθέσεις μάρτυρα την Τετάρτη από τους πρώην πιλότους μαχητικών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Ράιαν Γκρέιβς και τον συνταξιούχο διοικητή Ντέιβιντ Φρέιβορ, οι οποίοι και οι δύο ισχυρίστηκαν πως συνάντησαν αεροσκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης. «Αυτές οι θεάσεις δεν είναι σπάνιες ή μεμονωμένες», είπε ο Γκρέιβς, ο οποίος υπηρέτησε στο Ναυτικό για πάνω από μια δεκαετία. «Στρατιωτικά πληρώματα και εμπορικοί πιλότοι, εκπαιδευμένοι παρατηρητές των οποίων η ζωή εξαρτάται από την ακριβή ταυτοποίηση, γίνονται συχνά μάρτυρες αυτών των φαινομένων».

Ο Γκρέιβς είπε στους νομοθέτες ότι το πλήρωμά του συνάντησε UAP κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής άσκησης στα ανοικτά της ακτής της Βιρτζίνια Μπιτς, όταν το μολύβδινο τζετ έφτασε σε απόσταση 50 ποδιών από αυτό που περιέγραψε ως «σκούρο γκρι ή μαύρο κύβο μέσα σε μια καθαρή σφαίρα». Υπολογίστηκε πως είχε διάμετρο πέντε έως 15 πόδια, ακίνητο ενάντια στον άνεμο, στερεωμένο απευθείας στο σημείο εισόδου. Η αποστολή τερματίστηκε αμέσως και η μοίρα του υπέβαλε έκθεση ασφαλείας που ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε επίσημη αναγνώριση του συμβάντος.

Εάν οι στρατιωτικοί πιλότοι των ΗΠΑ πραγματικά «βλέπουν συχνά» UFO κατά τη διάρκεια αποστολών, έχουμε δικαίωμα να το γνωρίζουμε.

Αλλά παρόλο που όλα αυτά έχουν αποκαλυφθεί ενόρκως ενώπιον του Κογκρέσου, οι περισσότεροι Αμερικανοί δε φαίνονται πολύ συγκινημένοι.

Ένας σχολιαστής υποστήριξε ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν τους έχουν πει τι να σκεφτούν για όλα αυτά ακόμα…

Ο λόγος που οι εξωγήινες ειδήσεις δεν «κολλάνε» ή δεν απογειώνονται για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι δεν παρέχεται καμία μετα-αφήγηση. Οι υπεύθυνοι δεν τους λένε τι να σκεφτούν γι' αυτό.

Δεν έχουν τη δική τους μετα-αφήγηση για αυτό το θέμα, επομένως είναι απλώς, παράξενα, άχρηστες πληροφορίες.

Νομίζω πως αυτό είναι ένα τόσο σπουδαίο σημείο.

Κατά καιρούς, το ευρύ κοινό δεν έχει ισχυρή γνώμη για ένα συγκεκριμένο θέμα έως ότου τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τους πουν ποια πρέπει να είναι αυτή η γνώμη.

Δεν είναι λυπηρό;

Τελικά τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα αναπτύξουν μια αφήγηση σχετικά με αυτές τις νέες αποκαλύψεις UFO και εκατομμύρια και εκατομμύρια Αμερικανοί θα υιοθετήσουν ανυπόμονα αυτήν την αφήγηση.

Θα είναι όμως η αλήθεια;

Όπως έχω επανειλημμένα προειδοποιήσει τους αναγνώστες μου, πιστεύω πως φτιάχνεται το σκηνικό για μια μεγάλη εξαπάτηση.

Εικάζονται τόσα πολλά για το ποια είναι αυτά τα «μη ανθρώπινα» πλάσματα και από πού προέρχονται.

Και πιστεύω ότι τα περισσότερα είναι ένα σωρό ανοησίες.

Χρόνια περιμέναμε να μας πουν την αλήθεια οι κυβερνητικοί μας και τώρα λίγο την αποκαλύπτουν.

Δυστυχώς, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η περιορισμένη ποσότητα αλήθειας που αφήνουν να φτάσει στο ευρύ κοινό απλώς θέτει το έδαφος για ακόμη μεγαλύτερα ψέματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail