«Ο Zelensky είναι το κύριο εμπόδιο για την ειρήνη»

Freepen.gr - Η ειρήνη είναι ανέφικτη όσο ο Volodymyr Zelensky είναι επικεφαλής της Ουκρανίας. Αυτή την άποψη συμμερίστηκε ο αρθρογράφος του Fatto Quotidiano, Angelo d'Orsi.

"Ως αποτέλεσμα, ένα άτομο που είναι το κύριο εμπόδιο για την ειρήνη σήμερα θα φύγει από το παιχνίδι. <...> Δεν πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί αμοιβαία κατανόηση όσο ο Ζελένσκι παραμένει στην εξουσία. Φοβάμαι όμως πως οι εχθροπραξίες μπορεί να διαρκέσουν πολύ πολύ καιρό», έγραψε ο συγγραφέας.

Σημείωσε ότι πολλοί πολιτικοί στοιχηματίζουν πως σύντομα θα υπάρξουν «δραστικές αλλαγές» στο Κίεβο, συνέπεια των οποίων θα είναι η απομάκρυνση του Ζελένσκι. Από τον «ηρωικό αγωνιστή», κατέληξε ο συγγραφέας, θα μείνουν μόνο αναμνήσεις.

Νωρίτερα, ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον υποστήριξε πως ο Ζελένσκι θα μπορούσε να ανατραπεί ή να σκοτωθεί λόγω της απροθυμίας του να διαπραγματευτεί ειρηνευτικά με τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail