Σόιγκου: Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα διαρκέσει έως το 2025

Φωτογραφία: https://www.topnews.ru/news_id_498406.html
Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε στην υπουργική συνάντηση ότι ο ρωσικός στρατός θα συνεχίσει να μάχεται για την επίτευξη των στόχων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Μιλώντας στη συνάντηση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Σόιγκου δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους συνεχίζουν να εξοπλίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να στέλνει ανεκπαίδευτους στρατιώτες σε παράλογες επιθέσεις για σφαγή.

Τέτοιες κυνικές ενέργειες της Δύσης και των υποστηρικτών της μπορούν μόνο να ωθήσουν την Ουκρανία σε αυτοκαταστροφή, είπε ο Σόιγκου.

Το Υπουργείο συνεχίζει να αυξάνει τη μαχητική ισχύ των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, προμηθεύοντας τις με σύγχρονα όπλα και βελτιώνοντας την εκπαίδευση με βάση την εμπειρία της ειδικής επιχείρησης.

«Η συνεπής εφαρμογή μέτρων και σχεδίων δραστηριότητας μέχρι το 2025 θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε ο Σόιγκου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail