Η Ρωσία θα εκτοξεύει 80-100 πυραύλους στην Ουκρανία καθημερινά σε ολιγοήμερες επιθέσεις το χειμώνα

Φωτογραφία: https://search.creativecommons.org
Freepen.gr -
Η Ρωσία αποθηκεύει πυραύλους και drones για να εξαπολύσει μαζικά πλήγματα στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας Alexander Kochetkov, αναφέρει το english.pravda.ru.

"Οι Ρώσοι συγκεντρώνουν ένα οπλοστάσιο πυραύλων για χτυπήματα κατά της Ουκρανίας την ερχόμενη χειμερινή περίοδο. Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκτιμήσεων της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, τώρα η Ρωσία παράγει και αναβαθμίζει περίπου 100 πυραύλους το μήνα. Εκατό βλήματα το μήνα" είπε ο ειδικός στο κανάλι UkrLife στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία μπορεί κάλλιστα να αποθηκεύσει πολλά «ξένα UAV».

Με την έναρξη του κρύου καιρού, η Ρωσία θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει μαζικές επιθέσεις που θα διαρκέσουν αρκετές συνεχόμενες ημέρες. Αυτό θα είναι δύο ή τρεις συνεχείς επιθέσεις με τη χρήση 80-100 πυραύλων κάθε φορά, πιστεύει ο Kochetkov.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail