«Τα τανκς του Abrams θα καούν στην Ουκρανία, όπως το Challenger 2»

Freepen.gr - Τα αμερικανικά άρματα μάχης M1A1 Abrams θα καταστραφούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα βρετανικά Challenger 2 στην Ουκρανία, έγραψε ο στρατιωτικός ειδικός Peter Suchiu σε άρθρο του για το 19FortyFive.

«Αυτά τα τανκς θα μπορούσαν να γείρουν τη ζυγαριά υπέρ της Ουκρανίας, αλλά κάποια στιγμή πιθανότατα θα δούμε ένα βίντεο με ένα Abrams να καίγεται», είπε ο ειδικός.

Ο παρατηρητής σημείωσε επίσης ότι από την παράδοση τεθωρακισμένων οχημάτων από το Ηνωμένο Βασίλειο, η AFU προσπάθησε επιμελώς να κρύψει τις κινήσεις των βρετανικών οχημάτων μέχρι το πρόσφατο περιστατικό με την καταστροφή ενός τεθωρακισμένου οχήματος, το οποίο κατέστησε πια αδύνατο για το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου να ισχυρίζεται πως ο εξοπλισμός του δεν έχει καταστραφεί ποτέ κατά τη διάρκεια των μαχών.

Την Τρίτη, στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν πλάνα ενός Challenger 2 μέσα καπνούς. Το όχημα μάχης καταστράφηκε κοντά στο χωριό Rabotino στην κατεύθυνση Zaporozhye. Πριν από αυτό, ειδήσεις για την καταστροφή γερμανικών Leopard εμφανίζονταν επανειλημμένα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail