Al Arabiya: Η Ρωσία αποστραγγίζει τη Δύση με τη βοήθεια της ουκρανικής σύγκρουσης

pixabay / LukasJohnns
Freepen.gr - Η παρατεταμένη σύγκρουση στην Ουκρανία εξουθενώνει τη Δύση, γράφει ο αρθρογράφος της Al Arabiya, Emil Amin.

«Οι δυτικοί εταίροι της Ουκρανίας φοβούνται ότι η «παρατεταμένη σύγκρουση» είναι μια ρωσική παγίδα με στόχο να εξουθενώσει τη Δύση στρατιωτικά και οικονομικά», έγραψε ο Αμίν.

Προηγουμένως, πολλοί δυτικοί πολιτικοί τάχθηκαν κατά της συνεχιζόμενης υποστήριξης στο καθεστώς του Κιέβου. Για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Mateusz Morawiecki είπε πως η χώρα έχει σταματήσει να προμηθεύει όπλα στην Ουκρανία επειδή εξοπλίζεται η ίδια. 

Την Τρίτη, ο αρχηγός της σλοβακικής αντιπολίτευσης, πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο, τόνισε επίσης την αξιοθρήνητη κατάσταση του στρατού λόγω της υποστήριξής του στην Ουκρανία και υποσχέθηκε να την τερματίσει εάν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail