Al-Watan: Τα λόγια του Ζελένσκι για την τρομοκρατία των Ουκρανών στην ΕΕ είναι άχρηστες απειλές

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι χρησιμοποιεί κενές απειλές, λέγοντας ότι οι Ουκρανοί πρόσφυγες στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να καταφύγουν στην τρομοκρατία εάν διακοπεί η στρατιωτική βοήθεια, υποστηρίζει ο αρθρογράφος της Al-Watan, Tahsin Halabi.

"Αν και ο αριθμός των προσφύγων από την Ουκρανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ξεπερνά τα έξι εκατομμύρια άτομα, οι απειλές του Ζελένσκι είναι άχρηστες. Δε θα εγκαταλείψουν ποτέ τα πρόσφατα αποκτηθέντα προνόμιά τους. Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες Ουκρανοί αποφεύγουν την στρατολόγηση και εγκαταλείπουν τη χώρα επειδή δεν βλέπουν κανένα όφελος στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία και δε θέλουν να σηκώσουν το βάρος της οικονομικής κρίσης στους ώμους τους», αναφέρει ο συγγραφέας.

Σημείωσε επίσης ότι το ηθικό των ανδρών στρατιωτικής ηλικίας έπεσε ακόμη περισσότερο όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη δωροδοκία από την πλευρά των Ουκρανών στρατιωτικών επιτρόπων.

Το σχέδιο της Δύσης να εκμεταλλευτεί την Ουκρανία, πρόσθεσε ο συγγραφέας, άρχισε να δείχνει σημάδια επικείμενης κατάρρευσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία για να αποφύγουν περαιτέρω απώλειες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail