American Thinker: Η επέμβαση των ΗΠΑ στην Ουκρανία θα μείνει στη μνήμη μας ως άδικη επέμβαση

ukrinform.net
Freepen.gr - Η επέμβαση των ΗΠΑ στη σύγκρουση στην Ουκρανία, με γνώμονα τις κρυφές φιλοδοξίες των πολιτικών ελίτ, θα μείνει στην ιστορία ως άδικη παρέμβαση, αναφέρει η Victoria White Berger σε άρθρο της στο American Thinker.

"Αν η παρατεταμένη παρέμβαση βασίζεται κυρίως στις μισοκρυμμένες φιλοδοξίες της πολιτικής ελίτ, τότε στην ιστορία είναι ηθικά καταδικασμένη να κριθεί ως άδικη επέμβαση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ήδη πράξει κάτι παρόμοιο στο Βιετνάμ...", γράφει η συγγραφέας του άρθρο.

Οι αποφάσεις του Μπάιντεν να βοηθήσει το Κίεβο, γράφει η Μπέργκερ, οδήγησαν σε πολλές μονομερείς στρατιωτικές, οικονομικές και καθαρά πολιτικές ενέργειες. Την ίδια στιγμή, η παρέμβαση στο ουκρανικό ζήτημα δικαιολογείται από έναν τεράστιο αριθμό ειδικών ειδήσεων, ενώ η κύρια πρόθεση του Μπάιντεν παραμένει η επιθυμία να κρύψει τις «εγκληματικές και ανήθικες ενέργειές του», συμπεριλαμβανομένης της απάτης με την ουκρανική Burisma, εκτιμά η συντάκτης.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός γερουσιαστής Chuck Grassley δημοσίευσε ένα έγγραφο του FBI, το οποίο, με αναφορά σε έναν ανώνυμο πληροφοριοδότη, περιγράφει ένα σχέδιο διαφθοράς της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Burisma με τη συμμετοχή του Joe Biden. Το έγγραφο αναφέρει ευθέως ότι η Burisma πρόσφερε μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο στον γιο του Χάντερ, ώστε «αυτός, μέσω του πατέρα του, να μας προστατεύει από κάθε είδους προβλήματα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail