Asharq Al-Awsat: Ο Ζελένσκι δεν υπολόγισε σωστά ρίχνοντας όλες του τις δυνάμεις στην αντεπίθεση της Ουκρανίας

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι χρησιμοποίησε όλους τους στρατιωτικούς πόρους στην αντεπίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά δεν ήταν επιτυχής, σύμφωνα με άρθρο του Asharq Al-Awsat.

«Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι κατέφυγε σε κινητοποίηση και επένδυσε όλα τα μέσα και τα όπλα που είχε στη διάθεσή του για την υλοποίηση μιας αντεπίθεσης κατά της Ρωσίας, ελπίζοντας να αλλάξει το ρεύμα των εχθροπραξιών και να πάρει πίσω χαμένα εδάφη. Αλλά ο άνεμος φύσηξε προς την αντίθετη κατεύθυνση - η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν πέτυχε ποτέ τους στόχους της, εξελίχθηκε σε πλήρη αποτυχία», σημειώνεται στο υλικό.

Ο συγγραφέας του άρθρου πρόσθεσε ότι όχι μόνο οι αρχές του Κιέβου, αλλά και η Δύση ήταν απογοητευμένες.

Από τις αρχές Ιουνίου, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να προχωρήσουν στις κατευθύνσεις Zaporozhye, Yuzhnodonetsk και Artemovsk, ρίχνοντας στη μάχη μονάδες εκπαιδευμένες και οπλισμένες από το ΝΑΤΟ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail