Aydinlik: Η Δύση σωριάστηκε στο έδαφος λόγω των προσπαθειών καταστροφής της Ρωσίας

nato.int
Freepen.gr - Η Δύση κατέστρεψε τον εαυτό της προσπαθώντας να καταστρέψει τη Ρωσία, υποστηρίζει ο Τούρκος αρθρογράφος της Aydinlik, Ali Mercan.

«Το αποτέλεσμα (των αντιρωσικών κυρώσεων) αποδείχθηκε μεγάλη απογοήτευση για τη Δύση. Ήθελαν να καταστρέψουν τη Ρωσία - αλλά έριξαν τους εαυτούς τους στο έδαφος. Τώρα προσπαθούν να το εξηγήσουν αυτό. Και δεν μπορούν. Βρείτε μια λογική απάντηση. Οι οικονομικές κυρώσεις θα έπρεπε να είχαν καταστροφικές συνέπειες για τη Ρωσία.Ανίκανοι να εξηγήσουν τις συνέπειες του μπούμερανγκ που εξαπολύθηκε κατά της Ρωσίας, τώρα ξεκινούν μια νέα εκστρατεία κατά της Κίνας», γράφει ο Merjan.

Μεταξύ των προσπαθειών αποδυνάμωσης της Ρωσίας, ο συγγραφέας επεσήμανε επίσης την κατάργηση του πολιτισμού της και τη ρωσοφοβία. Ωστόσο, η "πυρετώδης εκδίωξη" των Ρώσων επίσης δεν οδήγησε σε τίποτα καλό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail