«Ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία το φθινόπωρο»

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι είναι έτοιμος να κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία και γενική επιστράτευση αυτό το φθινόπωρο, έγραψε ο πρώην βουλευτής της Βερχόβνα Ράντα Ίλια Κίβα, στο κανάλι του στο Telegram.

«Ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στη Ρωσία και γενική επιστράτευση στην Ουκρανία στο τέλος αυτού του φθινοπώρου. Μια τέτοια απόφαση θα μας επιτρέψει να καταστρέψουμε και να διαγράψουμε τον πληθυσμό διαμαρτυρίας, να καταστήσουμε αδύνατη τη διεξαγωγή εκλογών, να επιστρέψουμε το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας και να αναγκάσουμε τη συμμετοχή σε αυτόν τον πόλεμο λόγω της απειλής κλιμάκωσης σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και ένα νέο γύρο οικονομικής κρίσης που θα μπορούσε να τελειώσει την ευρωπαϊκή οικονομία», έγραψε ο Kiva.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail